Allforum INFO-SK-CZ

Viac ako len fórum ...
Naposledy ste tu boli Ut, 20. Okt 2009, 06:01 Práve je Ut, 20. Okt 2009, 06:01

Všetky časy sú v UTC

[ Počet príspevkov: 63 ]  Prejsť na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Ďalšia
Autor Správa
 Predmet príspevku: VašeNaše Allforum - Spoveď Admina
OdoslaťOdoslané: Ut, 29. Apr 2008, 10:55 
Neprítomný
Admin Allfóra
Obrázok používateľa

Založený: Št, 21. Feb 2008, 16:06
Pohlavie: Muž
Ako to vlasne je s allforum....
Pred časom to bola len myšlienka, ktorá sa mi zjavila v hlave ale nebol čas ju zrealizovať. Niekedy začiatkom roka som sa registroval na jednom nemenovanom slovenskom fóre, ale po 2 dnoch čo som tam chodil som sa niečo pýtal admina ohladne príspevku a ten mi po dvoch odpovediach radčej zamkol tému .. aby sa nemusel somnou otravovať.. a to ma tak dožralo že som založil allforum.. aj bola dobrá doba, bo som mal kontakty na mojích bývalých partnerov a zopár sponzorov som tiež získal do týždna...Zo začiatku som absolutne nevedel čo to všetko obnáša mať fórum a starať sa o všetko.. ale potom som tomu úplne prepadol. Do projektu na začiatku som išiel spolu s mojím priatelom kronno-m, ktorí síce nemal veľa času ale prispôsobil sa a pomáhal mi v začiatkoch až doteraz a dúfam že tu bude aj nadalej.. pribudajúcimi členmi sa rozthlo vrece až potom ako sme zverejnili prvé sútaže, síce sme očákavali vysokú účasť ale sme sa prepočítali... v dobrom.. a ked sme už začali, tak v tom budeme pokračovať aj nadalej..
ale nemôžeme zabúdať že allforum niesú len súťaže ale vynikajúci zdroj informácii ktoré tam sami sebe dávaťe.. a to je pravá činnosť allforum.. ale to sme zašli inam ,.. nemôžem zabúdať že na fóre sú ludia ktorí formujú allforum na skutočne zaujímavé .. Ja osobne som tu našiel priatelov ktorých by som asi inak nenašiel ... napr.. kobra125 je neskutočne obetavý - pohodový a má charakter ,,,má zo všetkého trochu... a marko - je síce len študent, ale takého obetáveho a pracovitého študáka je len málokedy vidieť...a scarious je kapitola samá o sebe - je to nadaný učenlivý chalan s veľkou budúcnostou vo svete PC a osobne som rád že sem zablúdil a zostal tu.. to jemu vdačíme za to aké allforum je a čo všetko na ňom funguje... Členom, ktorí sem denne chodia vdačí allforum za to že sú !! chcel by som vyzdvihnúť úroveň príspevkov - napr. veršíkov ktoré su tu a hlavne kto ich sem pridávaju.. moju poklomu majú hlavne J.ozi a Tajicka ktorí su v mojich očiach umelci vo svojom obore ale aj iní čo tam prispievajú...ale takto by som sem musel asi napísať 10% členov ;) lebo zvyšných 90% je tu kvôli šútažiam.. a to sa práve snažím zmeniť .. moja predstava je, aby allforum malo aspoň 40% stabilných členov...a vidím že to sem aj speje, bo sútaže sú len akousi čerešničkou na torte... ale nemusíte sa báť, budú aj naďalej pokračovať .. Osobne som tu našiel zopár priateľov s ktorými komunikujem a dúfam že ich bude viac. Ako som na začiatku napísal, allforum bol len sen, ktorý sa stál skutočnostou len vďaka Vám.. Ale vôbec so nepredpokladal, že to pôjde tak rýchlo a že si ho členovia obľúbia .. už som poznal že je to ako droga, ale legálna a ktorej sa nemôžete nabažiť.. :D Na začiatku asi pre mesiacom som strávil nad príspevkami asi hodinu popri robote, ale včera som sa začítal do veršíkov a zbadal som sa až vtedy, ked bolo 5.30 keď mi začal zvoniť budík..... Som chcel len povedať, že su tu pútavé články, príspevky a iné pre všetkých, nielen pre členov... a chcel som sa poďakovať všetkým prispievaťelom ako aj vedeniu allforum za dobrú robotu - službu, ktorú robíte pre seba.. lebo Vaše allforum je z pohľadu nás ako vedenia a Naše allforum je z vášho pohľadu.. ako členov... taže tak či tak je vaše ,lebo ho vy tvoríte... a nemáte tu žiadne odmezdenia / tak tvorte /.... a ja vám slubujem že čokoľvek budete chieť zmeniť alebo prispôsobiť-pridať, tak sa stane..
Partneri a sponzori pribúdajú, takže pribudnú aj výhry, ceny ako aj služby ktoré plánujeme do budúcnosti... A nerobte si starosti nad tým odkliaľ alebo prečo sú tu také ceny a výhry....Majte len na pamäti, že to všetko je len pre vás..... a ked má niekto problém s webhostingom alebo sponzoringom na nejaký vaš nápad alebo iné... tak sa vás radi ujmeme a sprostredkujeme aj finančnú - materialnú pomoc ...alebo radi vás prijmeme pod naše krídla..

Len to som chcel... váš Admin

REKLAMA

Detaily príspevku
 Predmet príspevku: Re: VašeNaše Allforum - Spoveď Admina
OdoslaťOdoslané: Ut, 29. Apr 2008, 16:29 
Neprítomný
AF SENIOR
Obrázok používateľa

Založený: St, 02. Apr 2008, 17:31
Pohlavie: Žena
Chcem sa poďakovať adminovi, že mal skvelú myšlienku na začiatku a vytvoril takéto perfektné fórum. A ako povedal je to ako droga, ťahá ťa to tu každý deň aspoň sa mrknúť čo je nového. Viem, že je to drina a aby to fórum fungovalo aj veľa voľného času, ale prajem si, aby to adminovi vydržalo čo najdlhšie, lebo to bola veľmi dobrá myšlienka a aby nás nenechal samých. Zatiaľ je vytrvalý a prajem mu do ďalšej práci veľa dobrých spolutvorcov a členov tohto fóra. ;)
Ešte raz odomňa pochvala pre admina. :P

OdoslaťOdoslané: Ut, 29. Apr 2008, 16:49 
Neprítomný
AF LEGEND
Obrázok používateľa

Založený: So, 26. Apr 2008, 12:24
Pohlavie: Nešpecifikované
Velmi dobry clanok. Mozno by si s tym vyhral medzi pribehmi. :) A teraz k veci. Som rad, ze vznikol takyto napad, vytvorit allforum. Je to PRVE forum, na ktore v zivote prispievam, a ako si spomenul - je to ako droga. Nemozem sa odtialto odlepit. A budem rad, ak budem moct patrit medzi tu skalnu cast ludi. Musim sa priznat, ze som sa sem zaregistroval len kvoli jednej sutazi, ale clovek je zvedavy tvor a nedalo mi nepopozerat sa tu. A po prvych prispevkoch ma to jednoducho vcuclo a teraz len cakam, ako dobre sa tu zabavim. Ale rad prispievam aj do vaznejsich tem. Takze verdikt. Som rad ze toto forum funguje a chcem adminom a tym co sa o toto forum staraju popriat vela energie do dalsich dni, mesiacov, rokov, aby to tu napredovalo stale viac. A na rozdiel od toho fora kde si kedysi bol, ako si spominal, su vsetky reakcie adminov naozaj pohotove. Takze drzim palce.

OdoslaťOdoslané: Ut, 29. Apr 2008, 20:49 
Neprítomný
V.I.P partner
Obrázok používateľa

Založený: So, 12. Apr 2008, 20:25
Moc hezky napsané.
Ztotožňuji se s příspěvky nade mnou. Ano, Allforum je droga. Zatím jsem nepoznala jediný český server který by se vyrovnal tomuto.
Jsem zde od 12. dubna a mohu říci, že zanedbávám věci, na kterých jsem dříve lpěla. Zahrádka zarůstá, na nábytku mám prach,ale tady, tady je mi dobře.
Díky Pretorianovi, který se do toho vrhl, díky jeho kolegům kteří mu pomáhají, díky všem přispěvovatelům.
Jednoduše Allforum nemá chybu.

OdoslaťOdoslané: Ut, 29. Apr 2008, 21:10 
Neprítomný
V.I.P partner
Obrázok používateľa

Založený: Pi, 18. Apr 2008, 17:04
Zdravím ťa admin, už som písal v niektorom príspevku, že som bol pri zrode ekonomického fóra porada.sk. S počiatku bolo na tomto fóre neskutočné nadšenie všetkých ekonómov, že si mohli na takom mieste vymieňať medzi sebou cenné informácie. Trvalo to bezmála rok, čo sa na to fórum prihlasoval jeden človek za druhým a ich počet presiahol 10000. Teraz majú 85454 členov, čo je obrovské množstvo, ale ľudia tam už zavítajú zriedka (ako ktorí). Príčina? Zkomercionalizovali celý portál a sprístupnili určité pasáže (tie najdôležitejšie) iba za poplatok. Človek, ktorí sa chce dozvedieť nejakú novú skutočnosť je buď okázaný na to, že do otvoreného fóra s touto informáciou prispeje nejaký nový člen, alebo má skrátka smolu.

Toto fórum sa od porady líši hlavne obsahom. Je zamerané na oddych a nenútene vplýva na každého člena svojim vedomostným zameraním. Trochu uvolnené pravidlá prispeli k tomu, že sa tu predháňali ľudia v jednoslovných príspevkoch v témach slovný futbal. Chcel som tomu trochu pomôcť a navrhol som im, aby k daným slovám napísali stručný komentár. Po počiatočných odmietaniach sa to celkom ujalo, čo ma celkom potešilo. Teraz je to brané ako samozrejmosť.
Veľmi si vážim skalných prispievateľov, ktorí tvoria kostru celého fóra. Nemôžem opomenúť j.oziho, ktorý je skutočne dušou tohoto fóra a bez ktorého by to asi nebolo ono. Ale postupne k nemu pribúdajú ďalší o nič menej podkutejší prispievatelia, čo len tomuto fóru môže byť na úžitok.

Aby som už toľko nepísal, prajem ti, aby sa ti práca na tomto fóre darila a aby si mal okolo seba ľudí, s ktorými sa ti bude dobre spolupracovať a hlavne, na ktorých sa môžeš vždy spoľahnúť.

OdoslaťOdoslané: Ut, 29. Apr 2008, 21:44 
Neprítomný
V.I.P partner
Obrázok používateľa

Založený: Po, 24. Mar 2008, 12:31
aj ja som bol v kostole, ale zabudol som sa vyspovedať, takže ostávam naďalej človek hriešny, no neskazený...chcem sa vám všetkým poďakovať za to, že ste tu a že mi občas vyčaríte úsmev na tvári svojou úprimnosťou...najmä čomu sa teším najviac je fakt, že ste doposiaľ vydržali s dobou a nepotrebujete na to vulgárne slová a výrazy... nepokazme si naše fórum prízemnosťou a nízkymi cieľmi... máte na to, aby sme latku nemuseli znižovať...
ešte raz vďaka... keď aj mne dáte rozhrešenie...
stále váš j.ozi

OdoslaťOdoslané: St, 30. Apr 2008, 10:53 
Neprítomný
Moderator Allfóra
Obrázok používateľa

Založený: Po, 31. Mar 2008, 11:20
Tak s tou drogou súhlasím.Odkedy je allforum,naša rodina sa napcháva len polotovarmi. :) Ale nie.
Je tu pár ľudí,ktorých som si obľúbila,je tu zábava........dá sa tu šetriť,lebo sú tu správy,pozvánky.......píšem prvé,čo ma napadne,takže to nemá ani hlavy,ani päty.Ale zhrniem to:
Dúfam,že to tu vydrží veľmi,veľmi dlho.Prajem to sebe aj všetkým okolo.

OdoslaťOdoslané: St, 30. Apr 2008, 23:16 
Neprítomný
V.I.P partner
Obrázok používateľa

Založený: Pi, 18. Apr 2008, 17:04
Leontínka súhlas s prirovaním allfora k droge. Treba ju však užívať pomaly, aby sme sa jej nenabažili. Niektoré témy sa trochu zvrhli, ale aj to patrí k životu. Časom sa to všetko vykrištalizuje a budeme mať z neho iba radosť.

OdoslaťOdoslané: Št, 01. Máj 2008, 23:08 
Neprítomný
V.I.P partner
Obrázok používateľa

Založený: So, 12. Apr 2008, 20:25
Juko, řekni mi upřimně, jak to vše zvládáš ? jsi zde stále, ty už jsi v penzi ? mě se zde tak hrozně líbí, ale nějak to nestihám, doháním to po nocích...viz noční příspěvky. Ráno pak vstávám jak po opici, nevyspalá, unavená...nyní mám pracovní sezonu...co mám dělat, aby mi nic neuniklo ? Poraď ? :cry:
A víš co je můj největší problém - po půl noci dostávám hlad a musím si dát druhou večeři. Nebýt těchto stránek, tak už spím a dokonce i ušetřím ! :lol: :lol: :lol:

OdoslaťOdoslané: Pi, 02. Máj 2008, 00:49 
Neprítomný
Obrázok používateľa

Založený: Po, 17. Mar 2008, 11:07
Vidis, aj pre jedneho z adminov je allforum ako droga (pozri cas), aj ja vstavam do prace nevyspany :roll:

[ Počet príspevkov: 63 ]  Prejsť na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Ďalšia

Všetky časy sú v UTC

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.