Ako to vlasne je s allforum....
Pred časom to bola len myšlienka, ktorá sa mi zjavila v hlave ale nebol čas ju zrealizovať. Niekedy začiatkom roka som sa registroval na jednom nemenovanom slovenskom fóre, ale po 2 dnoch čo som tam chodil som sa niečo pýtal admina ohladne príspevku a ten mi po dvoch odpovediach radčej zamkol tému .. aby sa nemusel somnou otravovať.. a to ma tak dožralo že som založil allforum.. aj bola dobrá doba, bo som mal kontakty na mojích bývalých partnerov a zopár sponzorov som tiež získal do týždna...Zo začiatku som absolutne nevedel čo to všetko obnáša mať fórum a starať sa o všetko.. ale potom som tomu úplne prepadol. Do projektu na začiatku som išiel spolu s mojím priatelom kronno-m, ktorí síce nemal veľa času ale prispôsobil sa a pomáhal mi v začiatkoch až doteraz a dúfam že tu bude aj nadalej.. pribudajúcimi členmi sa rozthlo vrece až potom ako sme zverejnili prvé sútaže, síce sme očákavali vysokú účasť ale sme sa prepočítali... v dobrom.. a ked sme už začali, tak v tom budeme pokračovať aj nadalej..
ale nemôžeme zabúdať že allforum niesú len súťaže ale vynikajúci zdroj informácii ktoré tam sami sebe dávaťe.. a to je pravá činnosť allforum.. ale to sme zašli inam ,.. nemôžem zabúdať že na fóre sú ludia ktorí formujú allforum na skutočne zaujímavé .. Ja osobne som tu našiel priatelov ktorých by som asi inak nenašiel ... napr.. kobra125 je neskutočne obetavý - pohodový a má charakter ,,,má zo všetkého trochu... a marko - je síce len študent, ale takého obetáveho a pracovitého študáka je len málokedy vidieť...a scarious je kapitola samá o sebe - je to nadaný učenlivý chalan s veľkou budúcnostou vo svete PC a osobne som rád že sem zablúdil a zostal tu.. to jemu vdačíme za to aké allforum je a čo všetko na ňom funguje... Členom, ktorí sem denne chodia vdačí allforum za to že sú !! chcel by som vyzdvihnúť úroveň príspevkov - napr. veršíkov ktoré su tu a hlavne kto ich sem pridávaju.. moju poklomu majú hlavne J.ozi a Tajicka ktorí su v mojich očiach umelci vo svojom obore ale aj iní čo tam prispievajú...ale takto by som sem musel asi napísať 10% členov

lebo zvyšných 90% je tu kvôli šútažiam.. a to sa práve snažím zmeniť .. moja predstava je, aby allforum malo aspoň 40% stabilných členov...a vidím že to sem aj speje, bo sútaže sú len akousi čerešničkou na torte... ale nemusíte sa báť, budú aj naďalej pokračovať .. Osobne som tu našiel zopár priateľov s ktorými komunikujem a dúfam že ich bude viac. Ako som na začiatku napísal, allforum bol len sen, ktorý sa stál skutočnostou len vďaka Vám.. Ale vôbec so nepredpokladal, že to pôjde tak rýchlo a že si ho členovia obľúbia .. už som poznal že je to ako droga, ale legálna a ktorej sa nemôžete nabažiť..

Na začiatku asi pre mesiacom som strávil nad príspevkami asi hodinu popri robote, ale včera som sa začítal do veršíkov a zbadal som sa až vtedy, ked bolo 5.30 keď mi začal zvoniť budík..... Som chcel len povedať, že su tu pútavé články, príspevky a iné pre všetkých, nielen pre členov... a chcel som sa poďakovať všetkým prispievaťelom ako aj vedeniu allforum za dobrú robotu - službu, ktorú robíte pre seba.. lebo Vaše allforum je z pohľadu nás ako vedenia a Naše allforum je z vášho pohľadu.. ako členov... taže tak či tak je vaše ,lebo ho vy tvoríte... a nemáte tu žiadne odmezdenia / tak tvorte /.... a ja vám slubujem že čokoľvek budete chieť zmeniť alebo prispôsobiť-pridať, tak sa stane..
Partneri a sponzori pribúdajú, takže pribudnú aj výhry, ceny ako aj služby ktoré plánujeme do budúcnosti... A nerobte si starosti nad tým odkliaľ alebo prečo sú tu také ceny a výhry....Majte len na pamäti, že to všetko je len pre vás..... a ked má niekto problém s webhostingom alebo sponzoringom na nejaký vaš nápad alebo iné... tak sa vás radi ujmeme a sprostredkujeme aj finančnú - materialnú pomoc ...alebo radi vás prijmeme pod naše krídla..
Len to som chcel... váš Admin