juko56 napísal:
Dobre, ja Vás upokojím. Samozrejme že to priezvisko uznávam. A kto bol prvý a kto posledný sa odo mňa bohužiaľ na rozdiel od nalima nedozviete. Iba po ukončení zobrazím správne odpovede a odpovede od jednotlivých súťažiacich, ako si v tejto súťaži počínali. O cenách som zámerne nepísal, lebo žiadne nemám. Kto súťaží iba kvôli cenám, je u mňa stratený prípad.
Pekný večer a držím našim hokejistom všetky palce.
Juko, keby som náhodou dal do pľacu aj ja nejakú súťaž, tiež už by som neuverejnil poradie - kto kedy poslal odpoveď. To bolo zbytočné a niekoho aj odradzovalo sa súťaže zúčastniť.
Ja viem, že aj ty by si rád odmenil súťažiacich, ale vymyslieť nejakú súťaž, potrápiť sa na nej a urobiť ju tak, aby bola zmysluplná a ešte aj posielať odmeny za vlastné peniaze, to sa dá hádam len raz alebo dvakrát. Veď my, ktorí sa snažíme tu nejakú súťaž dať, nie sme sponzormi tohto fóra, o to by sa mal postarať niekto iný.
Táto veta sa mi veľmi páči: Kto súťaží iba kvôli cenám, je u mňa stratený prípad.
Nechcem byť tým strateným prípadom, rád súťažím, ale ani nejakú maličkosť by som neodmietol, no radšej by som ceny rozdával, len to poštovné je veľmi vysoké a dôchodok malý.
Takže, dnes na tom popracujem a zajtra odpoveď na prvú časť určite pošlem.
Škoda, že to našim hokejistom nevyšlo.
Pekný deň