clea_z napísal:
"V Bratislave sa v nedeľu 21. júna vyberala budúca Mrs. Globe Slovenska a hotel Carlton sa tak naplnil 150 adeptkami na tento post krásy a šarmu. Podmienky súťaže boli viac ako priaznivé, prihlásené ženy museli mať vek od 18 do 45 rokov, a to bez ohľadu na stav a počet detí. Porota po niekoľkohodinovom castingu nakoniec vybrala finálovú dvanástku a dve náhradníčky. Najmladšími účastníčkami boli Ivona Varhaníková (1987) z Beladíc a Angelika Kovácsová (1987) z Bratislavy, najstaršou súťažiacou pani Pavlína Ivanová (1962) z Bratislavy. „Mojím mottom je: nikdy nie je neskoro. Cítila som v sebe jednoducho niečo, prečo som sa chcela zúčastniť,“ uviedla odvážna dáma.
Okrem riaditeľky súťaže Ivett Némethyovej do odbornej poroty zasadli aj úradujúca Missis Hungary Anikó Dúzs, spevák a žurnalista Marek Kravjar, herečka Elena Podzámska, moderátor Gregor Mareš, ale i zástupcovia sponzorov. „Ak má žena dieťa neznamená, že sa musí prestať starať o seba nielen po fyzickej stránke, ale aj po stránke vlastného duchovného či vzdelanostného rozvoja,“ povedal porotca Marek Kravjar, ktorého zaujalo aj niekoľko zrelších charizmatických dám. Herečka Elena Podzámska by podľa vlastných slov aj sama premýšľala nad účasťou v podobnej súťaži. Manžel ju však odhováral so slovami „bolo trápne, keby si sa zo svojej pozície prihlásila do súťaže, ale najtrápnejšie by bolo, keby si nevyhrala“.
Ivett Némethyová sa v roku 2007 sama zúčastnila Mrs. Globe. Tam sa zoznámila aj Missis Hungary Anikó Dúzs. Tej sa ale pri návšteve bratislavského castingu stala malá nepríjemnosť, keď si na svojom aute našla kovovú „papuču“. Nepomohlo ani vyjednávanie, z porotcovskej stoličky odchádzala domov do vlasti o 100 eur ľahšia.
Slovenské finále súťaže Mrs. Globe, sa uskutoční v septembri tohto roku a víťazka nás bude reprezentovať na svetovom finále."
SITA
takze este neni vitazka no uvidime v septembri