clea_z napísal:
Ja, keď som prvý raz letela, mala som 16 rokov.... Letela som sama - bez akéhokoľvek dospelého príbuzného....
Bol to let do Iraku... priznám sa, bála som sa, lebo to bolo v čase, kedy "padali" Boeingy 747.... prídem na letisko a čo nevidím - mám letieť Boeingom.... síce menším - "737", ale bol to Boeing...
Potom, ako som nastúpila do lietadla, si ma všimli dvaja arabi, ktorí mi začali vehementne naznačovať, aby som sa posadila k nim... samozrejme - odmietla som. Bolo plánované medzipristátie v Sofii a potom sme mali už letieť priamo do Baghdadu... vtom zrazu, po odlete zo Sofie, začal pilot hovoriť niečo v arabčine a potom aj v anličtine.... rozumela som z toho len Larnaca a "fuel"... Takže sme pristáli v Larnace, t.j. na Cypre.... Všetkých nás veľmi rýchlo vyhnali z lietadla, lietadlo "obkľúčil" húf technikov a niečo si zložito vysvetľovali, zúrivo gestikulujúc rukami i nohami....
Boli sme v letištnej hale - zavretí v jednej miestnosti - ja bez akýchkoľvek peňazí... Nejaká rodina mi kúpila 7 Up-ku a bezprostredne sa so mnou rozprávali.... Čo som sa neskôr dozvedela, mojim rodičom, čakajúcim v Baghdade na letisku, sa na oznamovacej tabuli objavil oznam "LIETADLO NEZVESTNÉ"...
Boli dosť v šoku a 3 hodiny nevedeli, či sa ešte uvidíme alebo nie...........................
Pristáli sme v Baghdade so štvorhodinovým meškaním....
To sú moje prvé skúsenosti z letu lietadlom....
Skúste aj ostatní pridať.... zážitky, skúsenosti, svoje obavy, príjemné i nepríjemné pocity .....
Dobreee
Ja som este neletela pred 2týždnami som niesla nastavajucu švagrinu na letisko no normalne mi bolo zle!ja sa bijím lietadla a ešte len nie ja som isla ale ona!popozerala som si tam všetko aj lietadla aj sa mi to tam zapačilo popozerala som si tam zhabane predmety
! a švagrinej som sa povypytovala ako to tam funguje ona dosť často letí!
ona si nato už zvykla ale zbadala som že viacerý sa boja lietadla preto radsej pred letom sa opijú 
a rozhodla som sa že v roku 2009 niekam sa vyberiem na neaku dovolenku!ved mojim velkým snom je Hawai a tam sa len tak nedostanem!
ale viem na isto ked sa dostanem na letisko že sa ja vyberiem niekam už sa viem predstaviť!napokon nenastupim do lietadla!