Rybka napísal:
je pre všetkých, to je pravda, ale tí "nečleni" sú poväčšine spamisti, ktorí to tu zahltili celkom slušne....aj tak mi to pripadá ako štýl o nás bez nás....prečo si nás o tom neinformoval vopred? Vlastne, prečo nás v poslednej dobe neinformuješ vôbec o ničom?
Edit Admin :
Ako to že nie.. stále ste sa stažovali že je AF pomalé a hodže chyby.. a pod..
a teraz ked je všetko ok, tak sa na mna osopujete že vás odmezujem a pod..
A ked bude čo informovať / ako vyhodnotenie sútaží a čo sa týka cien / .. tak napíšem oznam..
Ostatné veci prebežne spracovávam.. Nestíham veľa vecí... takže preto.. ale snažím sa.
áno, sťažovali, lebo odoslať jeden príspevok bolo priam nemožné, keďže stále vyhadzovalo chybu a potom upozorňopvalo, že príspevok už bol pridaný a pod.....ok, beriem, opravil si to, ale nikde som nenašla ani zmienku o tom, že sa to takto zmenilo....vidím, že už môže byť 2500 znakov, nie 500, to je fajn, stačí to.....
Peťo, nežiadam aby si rovno zverejnil výhercov a rozdal ceny (aj keď by sa to konečne patrilo

), ale aspoň na úvodnú stránku by si mohol napísať aspoň jednu vetu, ako vyhodnocovanie prebieha, myslím v akom je momentálnom stave a tak, pretože ľudia sú dosť nervózni a spochybňujú celú súťaž....ja tiež, lebo to nevidím ako korektné konanie, že je tam už 2 mesiace veta od Kobru, že vyhodnotenie bude čoskoro....čo to znamená?