clea_z napísal:
12_leontinka napísal:
Tá druhá cena sa mi veľmi páči.
Kde si to vyhrala?
Aj ja chcem súťažiť.
To bolo dávno - syn mal ani nie 2 mesiace - takže sa mi to veľmi hodilo... vážne som nemala vtedy čas upratať si pred Vianocami.... Inak - bolo to za jediný kúpený výrobok od Mr. Propera... a kúpila som ho a poslala som pokladničný blok v posledný možný deň súťaže.... a hneď som na to aj zabudla... keď mi zavolali, tak som skoro z nôh spadla a neverila som, pokiaľ naozaj neprišli... dve mladé dievčatá a jeden chlap.... ešte aj všetky čistiace prostriedky si doniesli a čo nespotrebovali, nechali mi tu.
mi sme takto vyhrali televizor nasa prva vyhra! to sa malo posielať 3kodou z neakých čipsov a jeden kod sa aj stratil v nedelu som naobed isla kupiť este jeden čips a pondelok bol posledny den!a v pondelok sme to aj psolali a asi po mesiaci na UPS doniesol TV mama vola otcovi či neobjednal nahodou Tv a že vraj nie a potom sme porečitali list a vyhrali sme 1cenu!
a 1tv som vyhrala na polovnickej zabave na tombole!
a odvtedy sme v jednote vyhraly mrazničku, chladničku, mikrovlnnu ruru, pračku....jaj a ten mooj notbook! a aj na nescafe su každy rok super suťaže tam sme vyhrali a 8 rychlovarných kanvíc!