Odmeny
15.októbra 2009 spúšťa spoločnosť Lockerz podporu pre Európu, teda aj pre Slovensko, prípadne Čechy. Registrácia aj všetko ostatné je samozrejme zadarmo.
Jediná starosť je zbierať body PTZ - tie získavate tým že sa každý deň prihlásite a odpoviete na dennú otázku. Za to sa vám pripíšu 4 PTZ body. Za tieto body si potom môžete nechať poslať príslušný predmet.
Kto alebo čo je to Lockerz?
Za touto spoločnosťou stoja majitelia globálnej megaspoločnosti Amazon. Spoločnosť odmeňuje každého zaregistrovaného tzv. PTZ bodmi. Istý počet získate priamo registráciou, ďalšie vyplnením ankety dňa, 2PTZ získate denne už len za prihlásenie sa. A spôsoby, ako získať PTZ budu stále narastať.
Na začiatok sa dopracovať k tričku.
Jedna z možností, ako získať PTZ je pozvať do Lockerz svojich kamarátov a iných nových členov. Za každého získate 2PTZ. Veľká výhoda je však v tom, že ako náhle pozvete do Lockerz 20 aktívnych nových členov, stanete sa tzv. Z-LISTER, teda člen VIP klubu. A to obnáša, že Vám Lockerz zašle ich tričko celkom zadarmo. Zaslanie trička Vás nestojí nijaké peniaze, ani nijaké PTZ.
Na čo sú mi vlastne PTZ?

Za všetky získané PTZ si môžete objednať naozaj zaujímavé a hodnotné ceny. Od krytov na mobil, cez rozne Mp4 prehrávače, módne doplnky, X-Box 360, PS3, až po LCD TV. Ceny a rovnako aj ich hodnota v PTZ sa menia a ich počet je výrazne obmedzený. Sú dopĺňané každý mesiac vždy 14-ty deň v mesiaci. Pokiaľ máte dostatočný počet PTZ, treba si v daný deň postriehnuť na svoj vytúžený darček. Pre predstavu 4GB Shuffle prehrávač od Apple stojí momentálne 200PTZ, Ipod Touch 32GB stojí 600PTZ. Ak más záujem stať sa členom Lockerz, pokračuj registráciou hore v menu.
Prečo sa zaregistrovať na Lockerz?
* Lockerz je overený a darčeky na ktoré si zarobíte Vám skutočne pošlú.
* Registrácia zabere najviac 5 minút a získanie bodov maximálne 2 minúty /deň.
-----
POZOR
Pre registráciu na
https://www.lockerz.com potrebujete pozvánku! Koho by táto stránka zaujala a chcel by pozvánku, napíšte mi sem,
na warezfórum svoj e-mail do pošty alebo ma kontaktujte na e-mail: , alebo ma kontaktujte na skype: exodus583 ! Pri kontakte na e-mail mi napíšte, že by ste chceli pozvánku na lockerz a svoj e-mail, ale
POZOR! Vaša e-mailová stránka
nesmie byť azetová, čiže : . Azet je preťažený a preto sa tam pozvánka poslať nedá! Inak by pozvánka mala prísť do 12hodín, prípadne pri pomalšom hostingu do 24hod (napr. pri gmail pride pozvánka do 5min). Takže píšte mi
Ďakujem za trpezlivosť!