Aj napriek tomu, že mi tu s Vami bolo dobré a našiel som medzi Vami dobrých ľudí s ktorými si rozumiem, momentálne sa cítim ako tá pokrčená bankovka.
Chcem zostať tým čím som, poďakovať za spoluprácu, popriať každému pevné zdravie a šťastie v osobnom živote.
Na chvíľu sa s Vami rozlúčim, ale občas sa tu ukážem.
Pekný deň a veľa, veľa, veľa ďalších
Váš priateľ nalim65 /Milan/
Vidím, že sa tu rozvíril prach. V miestnosti, ktorá bola dlho uzavretá sa mi zdá, že mojim príspevkom sa otvorili okná a je tu akoby prievan. Príliv čerstvého vzduchu však neuškodí.
Nikto ma odtiaľ nevyštval, andres nemáš mať žiadne výčitky, buď pokojná, ty to nie si.
Už som nevydržal a povolili mi nervy z toho, že nedokážem zniesť ak niekto nedodrží sľub, ktorý dá.
Mňa odtiaľ nikto ani s párom volov nevytiahne ak samozrejme nezasiahne vyššia moc. Som tu medzi Vami rád, „mladnem“. Snažil som sa aj ja o to, aby to tu žilo. A verím, že darilo sa mi to čo je vidieť aj z vašich kladných ohlasov na moju spoluprácu.
No moje slová, ktoré som napísal platia, potrebujem si trochu oddýchnuť a zabudnúť na dané sľuby.
Neodchádzam, som s Vami aj ďalej, no už nebudem robiť akéhosi styčného dôstojníka a expedienta medzi Vami a Adminom.
Pekný deň