prečo? chcel by si po nociach nespať a báť sa, že ak neuspeješ, lebo uspeje prívrženec danej strany aj keď je drahší, tak ako budeš platiť nájom a žiť? ty máš aspoň zatiaľ výplatu istú, ale ja nikdy, celý rok musím škrtiť, aby som nebola na nule a až ku koncu roka si trochu vydýchnuť...toto chceš? a cestovať ráno o 5,00 na druhý koniec republiky, kvôli 10 minútovému rozhovoru, na ktorý si pozvaný a prd z toho, len tvoje náklady? ale ak si myslíš, že som oproti tebe na tom lepšie, nech sa páči, začni, ale garantujem ti, že nohy už manželke pri jej seriáli masírovať nebudeš...a tvoja manželka bude musieť ťahať doma len sama aj všetky nákupy, aj celú starostlivosť o byt, pokiaľ jej na tebe záleží a bude ťa chcieť ušetriť aspoň doma...vidím naokolo dosť zamestnancov na teplých miestach...usmievaví, majú padla, sú prefajčení od nudy a strašne unavení, lebo za celý deň vybavili až jednu stránku...a nestihli dohrať solitér...taký môj pohľad na ako som už vyššie uviedla všeobecne teplé miesta...